Akcija!

Planer budžeta sa 12 zip kovertica i digitronom

(6 recenzije korisnika)

Originalna cena je bila: 1.974 rsd.Trenutna cena je: 908 rsd.

Planer budžeta sa 12 zip kovertica, 12 kartica za praćenje, nalepnicama i digitronom

Šifra proizvoda: 12000036362010678 Kategorija: Oznake: , , ,

Opis

Započnite i vi avanturu štednje u ovoj čuvalici za novac koja je postala planetarni hit. Čuvalice za novac su postale popularne širom sveta, pa i kod nas.

Kvalitetan materijal: omot za ovu fasciklu, odnosno rokovnik je napravljen od kvalitetne PU kože koja je glatka i udobna na dodir.

Dvostruki vodootporni slojevi su čvrsto spojeni.

Binderski mehanizam od nerđajućeg čelika ima 6 okruglih prstenova, što omogućava fleksibilno dodavanje ili uklanjanje listova planera ili kovertica.

Magnetna kopča se lako otvara i zatvara.

Lep izbor za poklon: napravljen od kvalitetne eko kože. Praktičan poklon za Božić, Novu godinu, Dan zaljubljenih ili rođendan.

Atraktivne mermerne boje.

Odgovarajuća veličina: sveske sa listovima na vađenje su približno 19 x 13 x 3 cm, mogu držati 100 – 120 listova papira ili okvirno oko 12-tak kovertica za čuvanje novca.

Lagane su i odgovarajuće veličine za držanje u ruci ili lako stavljanje u torbe i rančeve.

Praktičan dizajn: Sveska/rokovnik sa uvezom od 6 prstenova je dizajniran sa praktičnom magnetnom kopčom na zatvaranje, može se koristiti kao školska sveska, čuvalica za novac, kancelarijska sveska, putni dnevnik, beležnica, lični organizator i planer, itd.

Šta ćete dobiti: Upaketu se nalazi jedan A6 rokovnik od PU kože, 12 zip koverti, 12 kartica za praćenje i jedan digitron.

Zadovoljan Kupac

Prijava na bilten

Registruj se da dobijaš novi sadržaj u prijemno sanduče, svakog meseca.

Mi ne šaljemo neželjenu poštu! Za više detalja pogledajte našu politiku privatnosti.

Dodatne informacije

color

pink set

6 recenzija za Planer budžeta sa 12 zip kovertica i digitronom

  1. Lelah Pelosi

    Stigli su dobro, veoma su lepi i veoma kompletni, jako su mi se dopali, savršena veličina za moju torbu i sviđa mi se što mogu da ih prilagodim po želji. Izgledaju kao da su od dobrog materijala i otporni, sigurno ću ih ponovo naručiti☺️

  2. Germain Beaumont

    Slatko!!! 

  3. Windy Milnes

    VEOMA, VEOMA DOBRO! Iskreno, obično ne pišem recenzije, ali ovaj proizvod je bio veoma lep i bolji od slika! Kvalitet i slatkoća su jednostavno ahhhh!!! Pored toga, dobila sam mnogo više nego što sam mislila da kupujem.

  4. Lakisha Mullenix

    Veoma dobro! 

  5. Ildefonso Sollami

    Odličan proizvod. Stigao je na vreme. Savršena veličina, u koverte ulazi ceo račun bez potrebe za presavijanjem. Zadovoljna sam proizvodom i planiram da naručim još.

  6. Enrique Lutz

    Sve je kao u opisu! Sjajno!

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *